Linda Oline Schou

Linda Oline Schou
tlf. 4089 0087
mail@lindaolineschou.dk

Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet i 2007 med speciale i parterapi, og jeg er autoriseret af Psykolog Nævnet i 2010.

Jeg er født i 1978 og bor sammen med min mand, hans søn og vores to fælles børn.

Min første ansættelse som psykolog i 2007 var i Odense kommunes behandlingstilbud for unge. Her arbejdede jeg med behandling af unge og deres familier med forskellige følelsesmæssige og relationelle vanskeligheder blandt andet selvskadende adfærd, overgreb, manglende livsmod, manglende tro på eget værd, forældrerådgivning, supervision og psykologiske undersøgelser.

I 2012 flyttede jeg hjem til Silkeborg, åbnede egen praksis i PsykologCentret Silkeborg, og var i en årrække tilknyttet Det Palliative Team på Regionshospitalet Silkeborg. Der arbejdede jeg med døende og deres pårørende og supervision af sundhedspersonale

I dag er jeg mest beskæftiget med terapi og supervision. Mit fokus er på relationer. Vores indre relationer – hvordan vi har det med os selv, relationerne til vores nærmeste og relationerne på arbejdet.

Jeg gør mig umage med at møde dig der, hvor du er. Min rolle er at støtte dig til en større personlig frihed og handlekraft i livet. Jeg tror på, at du har ressourcerne, der skal til, og igennem et samarbejde finder vi det frem.

Fordelen ved at vælge en psykolog er, at du får en professionel støtte og sparringspartner, der har en bred teoretisk viden om psykologiske problemstillinger. Dette hjælper dig til en større forståelse og et mere nuanceret syn på konkrete temaer. Således vil du bedre kunne træffe de beslutninger, der er rigtig for dig.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon 40890087 – både hvis du vil høre nærmere, eller hvis du vil bestille en tid.

Jeg har fornyligt haft et samarbejde med journalist Anne Kejser og Jyske Bank omkring en række podcast. Hvis du er interesseret kan du lytte med her:

Kan parforholdet bære økonomisk uenighed

Økonomisk curling – gør du dit barn en bjørnetjeneste?

Få råd til ferien

Skal I skilles?