Lene Broe

Lene Broe
tlf. 20 22 64 24
lene@psykologcentret-silkeborg.dk

I mødet med andre mennesker, hvad enten det er børn, unge eller voksne, lægger jeg stor vægt på at være venlig, tillidsvækkende, åben, positiv og omsorgsfuld. Min tilgang til andre mennesker er, at vi alle gør vores bedste og vi ønsker at leve så helhjertet som muligt i overensstemmelse med vores værdier. Min erfaring er, at vi får mod og villighed til at skabe forandringer i vores liv, når vi mødes med anerkendelse.

Min faglige baggrund

I 2001 blev jeg færdiguddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Inden da, var jeg folkeskolelærer. Jeg startede min psykologkarriere i Viborg Kommune, hvor jeg var ansat i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR). I 2003 blev jeg autoriseret  af Psykolognævnet og jeg valgte at blive privatpraktiserende psykolog. Efterfølgende har jeg taget en længerevarende efteruddannelse i Kognitiv Terapi med fokus på børn og unge, samt videreuddannet mig i Psykoterapi til voksne. I mit terapeutiske arbejde er jeg særligt optaget af de to terapeutiske retninger der hedder Compassion Fokuseret Terapi (CFT) og Acceptance Commitment Terapi (ACT). Jeg uddanner mig løbende indenfor disse to terapiformer.

Derudover har jeg i mange år fungeret som supervisor for en bred vifte af enkeltpersoner og personalegrupper. For interesserede kan der læses videre under Supervision.

Endvidere er en del af mit arbejde at holde foredrag, temadage og kurser.

Privat er jeg er mor til fire børn og har efterhånden fået fornøjelsen af en del børnebørn.

Jeg er på terapeutlisten hos

Psykologer i Danmark
OCD-foreningen

Praktisk info

Priser
Afbud
Sygesikring