Kurser og foredrag

< tilbage til generel beskrivelse

Lindas tilgang

Hold Me Tight® parkurser

Parkursus er for alle der ønsker at give deres parforhold en saltvandsindsprøjtning. Det er et pædagogisk kursus og dermed ikke et terapeutisk kursus. Det enkelte par bestemmer selv, i hvilken grad de ønsker at dele deres erfaringer med andre i gruppen eller helt lade være. Kurset er spækket med viden om voksenkærlighed og hvilke værktøjer der giver de bedste rammer for varig kærlighed. Jeg arbejder ud fra et amerikansk koncept; Hold Me Tight®

Foredrag/undervisning

Står du med et konkret behov eller ønske omkring et kursus eller undervisning, så kontakt mig gerne, til en uforpligtende snak. Her er eksempler på foredrag og kurser;

  • Unges udvikling – forståelse for teenagehjernen i et udviklingsperspektiv og hvordan vi bedst støtter denne udvikling.
  • Sorg og krise – hvad sker der når vi mister.
  • En mentaliseringsbaseret tilgang i mødet med sårbare unge. Hvordan ser det ud i praksis?
  • Når to bliver til 3 – hvad sker der i parforholdet i overgangen fra kærester til familie. Hvordan sikrer vi at komme godt på vej.
  • Hvorfor bakser vi sådan med kærligheden. Et foredrag fyldt med viden og forståelse af voksenkærlighed, og hvordan vi gør den langtidsholdbar.