Jeanet Heskjær Pedersen

Jeanet Heskjær Pedersen
tlf. 4229 1972
jeanet@psykologcentret-silkeborg.dk

Jeg blev uddannet psykolog fra Århus Universitet i 2003, med speciale i parterapi. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg har siden 2008 været en del af Psykologcentret Silkeborg. Jeg beskæftiger mig med individuelle samtaler med unge og voksne, parterapi, familiebehandling og supervision. Derud over holder jeg en gang imellem kurser og temadag om psykologfaglige emner.

Jeg har tidligere arbejdet som psykolog i et familiehus i kommunalt regi, hvor mine primære arbejdsområder var individuelle samtaler, gruppeterapi, parterapi, familieterapi, observationer af samspil, supervision og undervisning.

Jeg har fungeret som netværksperson i socialforvaltningen med fokus på børn, der lever i familier, hvor brug af alkohol påvirker samværet i familien på en negativ måde. I den forbindelse har jeg deltaget i en række af sundhedsministeriets kurser.

Når man opsøger en psykolog, er det oftest med ønske om at forandre noget i sit liv. Det kan for mange være en svær proces. Alle mennesker er forskellige, og det er vigtigt for mig, at man føler sig mødt og forstået, som den person man er. God terapi er et samarbejde, og sammen skal vi finde den metode og form der passer til dig. Derfor arbejder jeg ikke ud fra en bestemt metode. Men jeg er inspireret af den den psykodymaniske tilgang, som har fokus på at forstå, møde og acceptere følelser. Men ud over dette anvender jeg også metoder fra andre retninger fx. fra den kognitive og den systemiske.

Jeg deltager løbende i diverse kurser og supervision.

Jeg er født i 1972, gift og har 2 børn.

Praktisk info

Priser
Afbud