Supervision

< tilbage til generel beskrivelse

Birgittes tilgang

Når vi arbejder med mennesker kommer vi fra tid til anden i tvivl om retningen eller oplever, at vi er kørt fast. Der kan være noget hos borgeren, som vi ikke forstår, noget i relationen til borgeren eller en samarbejdspartner, som er svært, eller der kan være noget i den professionelle selv, som trigges i arbejdet.

Supervision kan via fordybelse og refleksion hjælpe os til at få indsigt i, hvad det er, der udfordrer og dermed hjælpe os til at finde nye handlemuligheder.

For at få mest muligt ud af supervisionen er det vigtigt, at den foregår i en tryg atmosfære, hvor vi tør gøre os sårbare og fortælle om det, der er svært. Jeg gør mit for at skabe et trygt rum, hvor vi sammen kan arbejde med det, den enkelte har brug for at blive klogere på.

Jeg tilbyder supervision individuelt og i gruppe til psykologer, læger og andet sundhedsfagligt og pædagogisk personale.

Jeg er godkendt specialist i børnepsykologi og kan tilbyde supervision for psykologer med henblik på at opnå autorisation og specialistgodkendelse.

Supervisionen kan foregå hos mig eller på din/jeres arbejdsplads.